Суд дозволив Каськіву поїхати за кордон для догляду за дитиною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дозволив Каськіву поїхати за кордон для догляду за дитиною

Казна та Політика
299
Суд дозволив виїхати за кордон екс-керівнику Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву, підозрюваному в привласненні і розтраті майна в особливо великих розмірах.
Таке рішення виніс 7 грудня слідчий суддя Печерського районного суду Києва Володимир Карабань, про що свідчить постанова суду, оприлюднена в Єдиному реєстрі судових рішень від 12 грудня.
Сторона Каськіва просила повернути йому паспорта для виїзду за кордон та інші документи, мотивуючи це необхідністю виїзду за кордон для догляду за малолітньою дитиною.
Суд зрештою ухвалив повернути Каськіву паспорта.
У той же час підозрюваний і далі буде зобов’язаний з’являтися на першу вимогу до слідчого, прокурора і/або до суду, а також повідомляти про зміну своєї адреси.
Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура просить суд збільшити розмір застави з 160 до 480 тис. грн. Про оновлення суми застави скандально відомому екс-главі Держінвестпроекту слідчі просили в зв’язку з фінансовими можливостями обвинуваченого (Каськів компенсував до держбюджету 7,47 млн грн інкримінованих збитків).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас