Dragon Capital купує логістичний комплекс під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital купує логістичний комплекс під Києвом

Фондовий ринок
880
Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав ТОВ “БЦ Регіон” (Київ), підконтрольному компанії Dragon Capital, дозвіл придбати активи ТОВ “РМ Логістик” (Буча Київської обл.) у вигляді цілісного майнового комплексу.
Згідно з даними Єдиного держреєстру, “РМ Логістик” зареєстрований по вул. Залізняка, 5 в Бучі, за цією ж адресою діє логістичний комплекс “Термінал Буча” площею 32 тис. кв. м.
За даними Держреєстру, власником 100% в статутному капіталі ТОВ “БЦ Регіон” є ТОВ “Драгон Капітал Консалтинг” (Київ), кінцевим бенефіціаром вказаний громадянин Чехії, власник однієї з найбільших інвесткомпаній України “Драгон Капітал” Томаш Фіала.
Водночас, згідно з даними Єдиного держреєстру судових рішень, Бучанська міськрада в лютому 2017 року звернулася до Київського господарського суду з позовом проти “РМ Логістик” з вимогою укласти договір про пайову участь в інфраструктурі міста.
Як зазначається у матеріалах справи, у 2014 році Держархбудінспекція Бучі видала декларацію про готовність складських та офісних приміщень по вул. Залізняка, 5 до експлуатації. Загальна кошторисна вартість об’єкта на момент його введення склала 42,2 млн грн.
Київський госпсуд рішенням від 7 червня 2017 року задовольнив вимоги Бучанської ради і зобов’язав “РМ Логістик” сплатити місту 4,2 млн грн пайової участі.
У свою чергу, “РМ Логістик” звернувся до Київського апеляційного госпсуду з проханням скасувати рішення Київського госпсуду і постановою від 24 жовтня 2017 року апеляційна скарга компанії була задоволена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас