"Укрзалізниця" тимчасово припиняє повернення квитків по інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" тимчасово припиняє повернення квитків по інтернету

Казна та Політика
1083
ПАТ “Укрзалізниця” з метою попередження зловживань з квитками, оформленими через інтернет, до закінчення періоду новорічно-різдвяних перевезень здійснюватиме їх повернення тільки через залізничні каси.
“Таке рішення прийнято на численні прохання пасажирів для недопущення створення штучного дефіциту і подальших спекуляцій проїзними документами на потяги”, – йдеться в повідомленні “Укрзалізниці”.
Компанія відзначає з посиланням на висновки її фахівців, що переважна кількість квитків на пікові дати, зокрема на зимові свята, викуповується через інтернет в перші хвилини відкриття продажів. Водночас простежується тенденція до повернення значної частини викуплених квитків (переважно в нічні години), що, так чи інакше, корелює з наростанням ажіотажного попиту на подорожі популярними маршрутами.
“Такі дані можуть свідчити про те, що квитки масово і системно викуповуються для їх подальшого перепродажу. В результаті створюється штучний дефіцит, який викликає справедливе невдоволення і нарікання громадян, які збираються подорожувати”, – підкреслюють в ПАТ.
Як повідомлялося, станом на 5 грудня 2017 року “Укрзалізниця” призначила 12 поїздів в популярних напрямках до новорічних та різдвяних свят.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас