Перша черга житлового комплексу Парковий квартал «Місто Квітів» здана в експлуатацію! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перша черга житлового комплексу Парковий квартал «Місто Квітів» здана в експлуатацію!

Нерухомість
636
Державна архітектурно-будівельна інспекція України (ДАБІ) видала Сертифікати відповідності закінченого будівництва проектної документації для будинків Першої черги «Міста Квітів» та підтвердила їх готовність до експлуатації.
Перша черга Паркового кварталу Місто Квітів – це чотири будинки (7 секцій): №1, №1а, №2 та № 5а на вулиці Тираспольській, 43 (будівельна адреса) в Подільському районі м.Києва.
Загальна кількість квартир-759, загальна площа квартир – 43116,6 кв. м., для об’єктів внутрішньої інфраструктури передбачені нежитлові приміщення на перших поверхах площею 851,1 кв.м.
Житловий комплекс «Місто Квітів», що входить в ТОП 10 житлових комплексів комфорт- класу Києва, припав до смаку інвесторам: у першій черзі залишилося всього 7,7% вільних квартир.
Всього в проекті закритого комплексу зі своєю інфраструктурою і системою контролю доступу передбачено будівництво 25 шістнадцятиповерхових будинків, дитячий садочок, власний парк 1,5га. У пішої доступності Сирецький дендропарк національного значення і метро Сирець.
«У липні 2017 року з будинку №5 стартував продаж другої черги «Міста Квітів », на сьогоднішній день продано 81% квартир в цьому будинку. З жовтня додалися будинки 4 та 4а, в різних секціях яких вже продано від 12 до 26%. Чимала частина інвесторів приходить до нас за рекомендаціями друзів і знайомих, що нас дуже радує» – говорить Олександр Андзилевич, керівник департаменту продажів ІБК ОБРІЙ.
За результатами аналізу анкет інвесторів, які купили квартири в цьому комплексі, 50% сподобався район будівництва як «тихий» і «зелений», а 25% відзначили, що вважають ціни на квартири в «Місті Квітів» справедливими.
У жовтні 2017р. Парковий квартал «Місто Квітів» отримав нагороду від Business Olimp Awards в номінації кращий проект «Місто в місті».
Парковий квартал «Місто Квітів» – масштабний проект, перша черга якого здана, активно йде будівництво другої, всього передбачено 4 черги. Будівництво розпочато в жовтні 2015 року, завершення четвертої черги планується у 4 кварталі 2020р.
Об’єкт реалізується двома партнерами МЖК Оболонь і ИСК ОБРИЙ.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас