Roshen хоче добудувати в Борисполі фабрику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen хоче добудувати в Борисполі фабрику

Фондовий ринок
784
«Бісквітний комплекс «Рошен» має намір викупити орендовану землю у Бориспільської міськради. Про це повідомив директор підприємства Костянтин Півень.
«За нормативною оцінкою, ця земля коштує близько 50 млн грн. Для визначення реальної ціни міська влада проводитиме експертну оцінку», – сказав він.
Він розповів про те, що зараз компанія платить орендну плату за землю в розмірі близько 150 тис. грн на місяць (близько 1,8 млн грн на рік), і місту вигідніше продати земельну ділянку компанії.
Ділячись планами на майбутнє, він розповів про те, що «Рошен» в 2018 р. планує добудувати фабрику в Борисполі. Запуск першої лінії очікується у вересні 2018 р.
Як повідомлялося, в 2015 році корпорація заявила про те, що вибрала ділянку землі площею 19 га в Борисполі (Київська область) для будівництва нових виробничих потужностей.

Довідка Finance.ua:

  • До складу корпорації Roshen входять Кременчуцька, 2 Вінницькі, Київська кондфабрики, Маріупольська, яка на стадії ліквідації, а також Клайпедська кондитерська фабрика UAB Roshen (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина); Вінницький молочний завод Roshen.
  • У червні Roshen повідомив про те, що завершив процес консервації Липецької кондитерської фабрики (Росія).
  • Петро Порошенко є кінцевим бенефіціарним власником групи Roshen; в квітні 2016 року інвестиційна компанія ICU заявила про завершення передачі в траст компанії Rothschild Trust частки Порошенка в кондитерській корпорації Roshen.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас