Шахрай на інтернет-покупках через пошту вкрав мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахрай на інтернет-покупках через пошту вкрав мільйон гривень

Кримінал
1064
В Житомирі поліція затримала чоловіка, який провернув по всій країні більше десяти шахрайських операцій на суму більше мільйона гривень.
Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.
Як наголошується в повідомленні, організатор відпрацював кілька схем шахрайства, за допомогою яких отримував тисячні доходи, фактично ніде не працюючи.
Цей чоловік через інтернет підшукував клієнтів, укладав з ними домовленості про купівлю товару і просив відправити його через поштову службу. У відділенні через третю особу, якій надавав підроблені документи нібито власника товару, він отримував його, сплачуючи лише за доставку.
Підозрюваний у шахрайстві причетний до цілої низки подібних афер. Він діяв обережно, щоразу залучаючи до отримання товару за підробленими документами іншу людину, яку про деталі угоди не повідомляв. Після реалізації чергової такої схеми, правоохоронці карного розшуку Житомирського відділу поліції затримали виконавця в Луцьку, куди він прибув за товаром.
Ще через кілька днів в Житомирі за місцем тимчасового проживання і був затриманий підозрюваний організатор шахрайської схеми, 28-річний уродженець Червоноармійського району Житомирщини.
“Нами розслідується 3 факти подібного шахрайства, однак у нас є інформація, що подібні схеми він реалізовував у Києві, Одесі, Харкові, Львові, Умані, Чернівцях та інших містах України”, – відзначають в поліції.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас