День фінансів, 11 грудня: акціонери без масок, електромобілі без ПДВ і акцизу, Україна не без боргів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 грудня: акціонери без масок, електромобілі без ПДВ і акцизу, Україна не без боргів

795
У понеділок, 11 грудня, багато новин передвіщають майбутні зміни для українців:
Дрібні акціонери без масок. НКЦПФР оприлюднила в загальнодоступній інформаційній базі даних про ринок цінних паперів інформацію про власників пакетів (10% і більше) акцій приватних акціонерних товариств та про власників пакетів (5% і більше) акцій публічних акціонерних товариств. Читати.
Електромобілі #тількидешевшатимуть. Ви ж пам’ятаєте, з 1 січня 2018 року набирають чинності нові правила ввезення електрокарів в Україну – без сплати ПДВ і акцизу. У зручній інфографіці можна подивитися, на скільки зміняться ціни на електроавтомобілі. Дивитися.
Підвищення тарифів на посилки. Укрпошта підвищує тарифи на посилки. Зокрема, компанія повністю ліквідує найнижчий тариф «В межах обласного центру», прирівнявши такі відправлення до посилок «В межах області». Крім того, збільшує вартість відправлення посилок масою понад 1 кг Ознайомитися.
Українські ПСГ – газовий хаб. З такою пропозицією виступив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час переговорів з віце-президентом Єврокомісії з питань Енергетичного Союзу Марошем Шефчовичем. Читати.
Пікові виплати за зовнішнім боргом. Заступник голови Національного банку України Олег Чурій сьогодні оголосив, у яких роках нашу країну очікують пікові виплати за зовнішнім боргом. Дізнатися.
Російські поїзди в обхід України. Російська залізниця з 11 грудня 2017 року повністю переводить пасажирські поїзди далекого прямування на новий залізничний обхід України. Читати.
Європейські стандарти для цукру. Український цукор переводять на стандарти Євросоюзу. Мінагрополітики запровадило положення директиви Ради ЄС №2001/111/ЄС від 20 грудня 2001 р. про певні види цукру, призначені для харчового споживання. Ознайомитися.
Прогноз щодо першої криптовалюти від першого біткойнового мільярдера. Кемерон Вінклвосс, один з двох відомих біткойнових мільярдерів, спрогнозував, чого варто очікувати від Bitcoin надалі. Дізнатися.
Курченко вирішив судитися з Порошенком. Український бізнесмен-втікач Сергій Курченко подав до суду на Президента Петра Порошенка щодо захисту честі і гідності. Для тих, хто раптом не в курсі – Курченко втік до Росії одразу ж після повалення Віктора Януковича. В Україні та США проти нього розслідується низка кримінальних справ і застосовуються санкції. Читати.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас