В аеропорту «Київ» підрахували, як безвіз вплинув на пасажиропотік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту «Київ» підрахували, як безвіз вплинув на пасажиропотік

Казна та Політика
1117
З моменту отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом пасажиропотік аеропорту «Київ» зріс на третину в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Про це на своїй сторінці в Facebook написав в. о. начальника Київської митниці Сергій Тупальський, передає ЦТС.
«Тільки через аеропорт «Київ» (Жуляни) з 11 червня 2017 по сьогоднішній день кордон на виїзд перетнули близько 330 тисяч громадян, а на в’їзд – понад 360 тисяч. Це на третину більше, ніж за аналогічний період минулого року! В середньому – 2 тисячі осіб на добу!», – зазначив він.
За даними Тупальського, більше 90% пасажирів, які подорожували з України, прямували в країни Євросоюзу. Назвав глава столичної митниці і найпопулярніші напрямки з аеропорту «Київ»: Будапешт, Варшава, Вроцлав, Гамбург, Нюрнберг, Познань і Рим.
«І ми розуміємо, що це тільки початок. Значна кількість українців ще просто не встигли отримати біометричні паспорти. Тому кількість громадян України, що вільно подорожують до країн ЄС, буде неухильно зростати», – резюмував чиновник.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас