МЕГАБАНК піднявся на дві позиції в рейтингу стійкості українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕГАБАНК піднявся на дві позиції в рейтингу стійкості українських банків

Кредит&Депозит
69
ПАТМЕГАБАНК” піднявся на дві позиції в рейтингу стійкості українських банків ділового порталу “Мінфін” за третій квартал 2017 року.
В цілому третій квартал цього року банківська система закінчила з прибутком в 1,4 млрд грн. У цей період не було серйозних потрясінь: вкладники продовжували нести свої гроші в банки, хоча темпи зростання депозитного портфеля сповільнилися. Жоден з найбільших банків за липень-вересень не був виведений з ринку.
ПАТМЕГАБАНК” займає 19 позицію в рейтингу. У категорії стресостійкість ПАТМЕГАБАНК” за п’ятибальною шкалою набрав 2,4 бала. Лояльність банку вкладники оцінили в 3,8 бала, аналітики поставили банку оцінку – 3,56 бала. ПАТМЕГАБАНК” посів 20-е місце в ренкінгу за депозитами фізичних осіб.
У рейтинг увійшов 31 український банк, портфель вкладів фізичних осіб яких перевищував 1 млрд. грн.
Нагадаємо, раніше “МЕГАБАНК” увійшов до числа найбільших регіональних банків. Він посів друге місце в рейтингу “Регіональний лідер”, складеному журналом “Бізнес” (№43 від 23 жовтня). Банки, що потрапили в список, оцінювалися з точки зору досягнень у розвитку банківських послуг на регіональному рівні.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас