Альфа-Банк Україна представляє валютний "Дохідний сейф" в онлайн-доступі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна представляє валютний "Дохідний сейф" в онлайн-доступі

Кредит&Депозит
1091
Альфа-Банк Україна покращив сервіс “Дохідний сейф” в іноземній валюті. Поповнення “Дохідного сейфу” та зняття доларів або євро на карту тепер відбувається в режимі онлайн.
“Дохідний сейф” – це зручний та безпечний сервіс зберігання коштів з миттєвим, цілодобовим доступом. Автоматично та безкоштовно надається будь-якому користувачу пакету послуг в інтернет-сервісі My Alfa-Bank і в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine. При цьому на залишок вільних коштів банк щомісячно буде нараховувати до 10% річних у гривні.
Ключова перевага “Дохідного сейфу”, порівняно з подібними сервісами на українському ринку, – у відсутності мінімального терміну зберігання та обмежень на суму зберігання.
В іноземних валютах дохід на залишок становить 0,5% у доларі, 0,25% – в євро. Тепер клієнти Альфа-Банку Україна можуть вибрати, у якому сейфі вигідніше зберігати свої кошти.
Скористатися сервісом “Дохідний сейф” можуть усі користувачі пакетів послуг “Comfort”, Ultra”, “Platinum Black”. Детальніше про умови пакетів можна дізнатися на офіційному сайті Альфа-Банку Україна.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас