Україна та Білорусь домовилися про збільшення квот на автомобільні перевезення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Білорусь домовилися про збільшення квот на автомобільні перевезення

Казна та Політика
130
Україна і Білорусь домовилися про збільшення квоти дозволів на міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів до 65 тис. одиниць.
Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури, відповідні домовленості були досягнуті за підсумками зустрічі 5 грудня міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та міністра транспорту Республіки Білорусь Анатолія Сівака. «Сторони домовилися про збільшення квоти дозволів на міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів до 65 000 одиниць, а розподіл за типами і видами дозволів здійснюватиметься з урахуванням потреб перевізників обох країн», – йдеться в повідомленні.
Також, згідно з повідомленням, сторони домовилися про розвиток транспортного сполучення Північ-Південь територіями України та Республіки Білорусь з метою забезпечення оптимальних логістичних схем доставки вантажів з використанням інфраструктури Білорусі та України.
Як повідомлялось, у листопаді Україна відчула дефіцит польських дозволів на автомобільні вантажні перевезення. В кінці листопада Мінінфраструктури заявило, що Україна домовилася з Польщею про надання українським вантажоперевізникам додаткової квоти дозволів на здійснення автомобільних перевезень через територію Польщі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас