Google випускає версію Android для малопотужних пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випускає версію Android для малопотужних пристроїв

Технології&Авто
2251
Компанія Google оголосила про вихід версії Android 8.0 Oreo, яка розрахована на пристрої з оперативною пам’яттю 512 МБ або 1 ГБ. Цю версію анонсували ще на конференції Google I/O в травні, а днями вона стане доступною для виробників пристроїв і розроблювачів додатків по всьому світу під назвою Android Oreo Go Edition. Мета випуску цієї системи — зробити її доступною для більшої кількості користувачів по всьому світу.
Виробники пристроїв і додатків можуть починати встановлення системи на смартфони і планшети, передбачається, що полегшена версія Android буде використовувати менше пам’яті, менше обсягу на жорсткому диску — приблизно вполовину менше, ніж це було для Android 7.0 Nougat, і в цілому — показувати кращу продуктивність на бюджетних девайсах (за даними компанії, швидкість роботи додатків збільшена на 15%).
Для Android Oreo Go створено спеціальні полегшені версії популярних програм: Google Go, Google Maps Go, Gmail Go, YouTube Go, Google Assistant Go, Files Go, Gboard і так далі. В магазині Google Play введуть спеціальний розділ з полегшеними версіями програм для цієї версії операційної системи.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас