Western Union блокує транзакції, пов'язані з криптовалютами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Union блокує транзакції, пов'язані з криптовалютами

Фінтех і Картки
1120
Міжнародний сервіс грошових переказів Western Union розпочав кампанію проти банківських операцій, пов’язаних з криптовалютами.
Про це пише cointelegraph.
Рішення компанії заборонити послуги або транзакції, пов’язані з криптовалютами, регулюється внутрішніми правилами.
Один з користувачів Reddit повідомляє, що компанія поінформувала криптовалютную біржу Kraken про те, що вона не обробляє транзакції, пов’язані з цифровими валютами, тому що це суперечить її внутрішнім правилам.
Наголошується, що це рішення WU може негативно вплинути на роботу криптовалютних бірж, а також споживачів, які використовують криптовалюти.
Це також може вплинути на прибутковість компанії, оскільки в довгостроковій перспективі вона втратить багато бізнесів, враховуючи зростаючу популярність криптовалют у всьому світі.
Заборона WU на транзакції, пов’язані з криптовалютами, аналогічна діям різних фінансових організацій по всьому світу, які не дозволяють своїм клієнтам купувати і продавати цифрові валюти. Деякі банки навіть закрили рахунки, пов’язані з криптовалютами.
Хоча це поганий прецедент для ринку віртуальних валют, ніхто з аналітиків не сумнівається в тому, що це ніяк не позначиться на зростаючому останнім часом курсі bitcoin.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас