Кабмін схвалив концепцію впровадження інформсистеми управління людськими ресурсами в держорганах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив концепцію впровадження інформсистеми управління людськими ресурсами в держорганах

Казна та Політика
208
Кабінет міністрів України схвалив концепцію впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах, затвердив план заходів щодо її реалізації.
Згідно з розпорядженням уряду від 1 грудня 2017 року (№844), реалізація концепції розрахована до 2020 року в три етапи.
На першому етапі – з 2017-го по перший квартал 2018 року – передбачена розробка технічної і тендерної документації, проведення процедури закупівлі інформаційної системи.
На другому етапі – з другого кварталу 2018 року по перший квартал 2019 року планується впровадження інформаційної системи в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади; формування єдиної інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури, яка забезпечить безперебійну роботу інформаційної системи.
На цьому етапі планується також на законодавчому рівні врегулювати застосування альтернативних електронному цифровому підпису схем електронної ідентифікації.
На третьому етапі – з другого кварталу 2019 року по перший квартал 2020 року передбачається впровадження інформаційної системи в територіальних підрозділах міністерств, інших центральних органах виконавчої влади, обласних, Київській міській, районних держадміністраціях.
Заходи щодо реалізації концепції будуть здійснюватися протягом 2017-2020 років за рахунок коштів держбюджету та інших джерел, у тому числі міжнародної фінансової допомоги.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас