Арештовані офіси в БЦ Gulliver передано в управління Colliers — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арештовані офіси в БЦ Gulliver передано в управління Colliers

Фондовий ринок
560
Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів (АРМА), передало арештовані 31-33 поверхи в бізнес-центрі (БЦ) Gulliver в Києві в управління компанії Colliers International (Україна).
Згідно з повідомленням на офіційному веб-сайті АРМА, поверхи в Gulliver були арештовані згідно з рішенням Печерського райсуду у кримінальній справі від 14 липня 2017 року, власником приміщень є ТОВ “Юнісон Груп”.
Як наголошується в заяві компанії, вона звернулась до Київського господарського суду з позовом про визнання недійсними результатів тендеру Нацагентства з вибору компанії-управителя.
На думку “Юнісон Груп”, АРМА порушила законодавство при визначенні компанії-управителя, підписавши договір з компанією Colliers 17 листопада, за три дні до закінчення тендеру.
Крім того, як стверджують в “Юнісон Груп”, АРМА не провела оцінку майна компанії відповідно до вимог законодавства.
Водночас, за інформацією Нацагентства з розшуку активів, його представники разом із суб’єктом оціночної діяльності прибули для проведення оцінки активів 16 листопада, але “Юнісон Груп” перешкоджала їхній роботі, незважаючи на узгодження зустрічі кількома днями раніше.
За даними “АРМА”, договір про управління трьома поверхами Gulliver підписано 17 листопада, і з цього дня Colliers International є управителем нерухомості.
Як зазначається на веб-сайті АРМА, тендерний комітет агентства визначив 10 компаній, які можуть керувати арештованим майном. Згідно з сайтом відомства, до переліку увійшли UTG, Rustler Ukraine, Colliers International, БЦ “Навігатор”, “Лорето Груп”, DCH, “Будінвест-ДК”, “Укртранслізинг”, “Метінвест” і “Укртрансцентр”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас