Акции Amazon почнуть зростати напередодні «Чорної п'ятниці» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акции Amazon почнуть зростати напередодні «Чорної п'ятниці»

Фондовий ринок
27
Аналітики прогнозують зростання акцій онлайн ритейлера Amazon Inc. цього тижня, оскільки компанія заздалегідь опублікувала пропозиції на майбутній розпродаж «чорна п’ятниця». Компанія часто повідомляє про рекордні продажі під час щорічних розпродажів, таких як «Чорна п’ятниця» і «Prime Day».
Ще кілька тижнів тому з’явилися повідомлення про знижки, які представить компанія в «чорну п’ятницю».
За повідомленням аналітичного відділу компанії Trade12, в день розпродажу «чорна п’ятниця» 2016 року, компанія продала товарів на суму більше за 3$ млрд., на тлі чого акції онлайн ритейлера злетіли на 11.4%. За той період виручка Amazon збільшилася на 25% за рахунок величезної кількості угод, які оформляли покупці.
Крім того, прибуток Amazon виріс під час щорічного розпродажу Prime Day, який компанія проводить в жовтні. У третьому кварталі продажу компанії підскочили на 34%, що значно перевершило прогнози аналітиків.
Цього року акції Amazon уперше здолали відмітку в 1000$. Таке зростання пов’язане із стрімким зростанням продажів і доходів компанії. На тлі такого зростання, ринкова капіталізація Amazon перевищила 478$ млрд.
Компанія Amazon додає максимум зусиль із поліпшення сервісу, вигідних пропозицій і доступних товарів для споживачів, зокрема для передплатників сервісу Amazon Prime. Пару місяців назад, після поглинання компанії Whole Foods, онлайн ритейлер зміг вийти на ринок продуктових товарів і продавати продукти на більше конкурентному рівні.
Цього року ринки чекають відмінних пропозицій в «Чорну п’ятницю» і «Кіберпонеділок». Особливо велика увага буде приділена безпровідним колонкам зі вбудованим помічником Alexa. Компанія Amazon вже повідомила про великі знижки на ряд облаштувань Amazon Eсho і на сервіси Amazon Prime, включаючи електронні книги Kindle і сервіс Amazon Music Unlimited.
Багато хто чекає, що майбутні розпродажі компанії зможуть збільшити прибуток компанії в четвертому кварталі, а операційний доход може вирости до 1.65$ млрд.
Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх подій ринку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас