CME Group назвала дату запуску ф'ючерсів на індекс біткойна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CME Group назвала дату запуску ф'ючерсів на індекс біткойна

Фінтех і Картки
531
Чиказька товарна біржа (CME Group) офіційно назвала дату запуску торгів ф’ючерсами на індекс біткойна.
Як йдеться в заяві біржі, відбудеться це в понеділок, 18 грудня 2017 року після успішної самосертифікації лістингу.
«Ми раді запропонувати рику ф’ючерси на біткойна і тісно працюємо з Комісією з строкової біржової торгівлі (CFTC) та учасниками ринку з метою створення регульованої пропозиції, яка дасть інвесторам прозорість, відкриття ціни і переуступку ризику», — йдеться в заяві CEO CME Group Террі Даффі.
Також він зазначив, що, хоча біржа і пройшла тривалу і глибоку роботу з CFTC, щоб запропонувати трейдерам цей інструмент, біткойн залишається новим та маловідомим ринком, який буде продовжувати розвиватися. Цей процес, за словами Даффі, потребує подальшого співробітництва з Комісією і клієнтами біржі.
Нові контракти будуть запущені на платформі CME Globex на умовах грошових розрахунків і будуть засновані на CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) – референсній ставці біткойна по відношенню до долара США, що складається CME Group на даних Bitstamp, GDAX, itBit і Kraken.
На початковому етапі ф’ючерсні контракти будуть пов’язані з різними інструментами з управління ризиками, включаючи початкову маржу в розмірі 35%, ліміти на позиції і внутрішньоденні ціни, зазначив Террі Даффі.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас