Долар зміцнюється до євро в п'ятницю, ринок чекає новин про податкову реформу в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар зміцнюється до євро в п'ятницю, ринок чекає новин про податкову реформу в США

Валюта
458
Долар США дорожчає в п’ятницю відносно євро, увага трейдерів спрямована на новини про перебіг податкової реформи в США.
Американський Сенат у четвер не став проводити голосування щодо законопроекту про податкову реформу, оскільки низка питань залишилися невирішеними. Як заявив лідер республіканської більшості в Сенаті Мітч Макконнелл, обговорення законопроекту і голосування по ньому поновляться об 11:00 за Вашингтоном 1 грудня.
“Короткостроковий рух долара залежить від того, наскільки швидко законопроект про податкову реформу пройде через Сенат, – цитує MarketWatch аналітика ADS Securities Константіноса Антіса. – При цьому інвестори як і раніше налаштовані скептично: вони знають, що навіть у разі схвалення законопроекту Сенатом потрібен час для його формального прийняття, і це тисне на перспективи долара”.
Доларовий індекс ICE, що відслідковує коливання долара США щодо шести основних світових валют, опустився в ході торгів на 0,03%. Більш широкий WSJ Dollar Index піднявся на 0,01%.
Пара євро/долар торгується в п’ятницю на рівні $1,1886 у порівнянні з $1,1904 на закриття попередньої сесії.
Курс американської валюти щодо єни опустився до 112,44 єни проти 112,54 єни напередодні, вартість євро до єни зменшилася до 133,64 єни в порівнянні з 133,96 єни на закриття попередньої сесії.
Курс фунта стерлінгів до долара опустився в п’ятницю до $1,3493 у порівнянні з $1,3525 за підсумками торгів у четвер. На цьому тижні фунт подорожчав на 1,2% щодо американської валюти на оптимізмі щодо переговорів про Brexit між Великобританією і ЄС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас