Зміна номерів рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміна номерів рахунків

Особисті фінанси
341
У зв’язку з набранням чинності Постанови Національного Банку України №89 від 11.09.2017р. «Про затвердження нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку» було внесено зміни до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України. На виконання вказаної Постанови ПАТ «КРЕДОБАНК» у період 11-14 грудня 2017 року буде здійснена зміна номерів рахунків:
-довгострокових вкладів (депозитів з терміном розміщення понад один рік).
Звертаємо Вашу увагу на те, що зміна номеру балансового рахунку довгострокового депозиту не вплине на умови його обслуговування, яке й надалі буде здійснюється відповідно до умов укладеного договору.
Для здійснення операцій з використанням депозитних рахунків, що будуть змінені, Вам необхідно буде використовувати новий номер депозитного рахунку, який можна буде дізнатись звернувшись у будь-яке відділення ПАТ «КРЕДОБАНК» або за телефоном гарячої лінії: 0 800 500 850 (безкоштовно по Україні); +38 (032) 297 64 70 – з-за кордону.
-обліку кредитної заборгованості за короткостроковими кредитними договорами (кредитами, наданими на строк, що не перевищує один рік), укладеними ПАТ «КРЕДОБАНК» з позичальниками.
При цьому, звертаємо Вашу увагу, що зміна номерів рахунків з обліку кредитної заборгованості в банку не вплине на умови кредитування, які визначені укладеними договорами, та не вплине на реквізити, за якими проводиться оплата по виконанню всіх зобов’язань за такими договорами.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас