Підкорюємо нові вершини: Datarius на конференції Blockchain Summit Kyiv — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підкорюємо нові вершини: Datarius на конференції Blockchain Summit Kyiv

Світ
575
Кілька днів тому у столиці України пролунало одне з найважливіших подій цієї осені: Blockchain Summit Kyiv. Всі подробиці участі у такому важливому для нас заході читайте в цьому звіті.
Blockchain Summit Kyiv: важливість події
Україна входить до трійки найактивніших країн у світі в сфері технології розподіленого реєстру (блокчейн). 25 листопада у Києві відбувся масштабний захід, присвячений технології блокчейн і заробітку на криптовалюті. Столиця України прийняла спікерів з усього світу на конференції Blockchain Summit Kyiv. Більш ніж 500 учасників, серед яких безліч цільових бізнес-контактів, а головне – обговорення розвитку криптовалюти і блокчейн-технологій в найближчому майбутньому. Загальне охоплення аудиторії становило близько 2 000 осіб. Звичайно, криптобанк Datarius не міг пропустити таку подію.
Підкорюємо нові вершини: Datarius на конференції Blockchain Summit Kyiv
Конференція пройшла на позитивній ноті і виявилася вкрай насиченою та пізнавальною: на заході виступали спікери з багаторічним досвідом в сферах, пов’язаних з технологією розподіленого реєстру. Нашу компанію представив едвайзер Сергій Скабелкін, відомий як «блокчейн-євангеліст». Криптобанк Datarius також був представлений на алеї компаній, а в кінці заходу у нашого представника Олексія Вуйко взяв інтерв’ю журналіст Crypto TV.
Захід сприяв напрацюванню бізнес-контактів і приверненню уваги до нашого проекту як інвесторів, так і потенційних клієнтів. Саміт виявився корисним широкому колу осіб: свій інтерес до заходу виявили як експерти в галузі блокчейн і криптовалюти, так і прості працівники банківської та фінансової сфер бізнесу.
Datarius – учасник алеї компаній
Криптобанк Datarius став одним з партнерів саміту. Ми зайняли вигідну позицію на алеї компаній, що дозволило показати відвідувачам саміту всі можливості банку. Всім зацікавленим особам було продемонстровано унікальний підхід до проекту фінансів та їх розподілу. Зокрема, наші представники розповіли про такі особливості проекту, як адаптованість під потреби кожного клієнта і максимально зрозумілий інструментарій сервісу. Увагу слухачів привернули прозорість фінансового рішення і потенційно високий рівень автоматизації.
Не обійшлося і без обговорення швидкості переказів в банку, а також високоприбуткових вкладів. Datarius пообіцяв, що вже в недалекому майбутньому всі можливості компанії будуть доступні клієнтам, що спричинило ажіотаж серед відвідувачів конференції. Під час демонстрації можливостей банку на алеї компаній було напрацьовано кілька ключових бізнес-контактів.
Конференція Blockchain Summit Kyiv дозволила Datarius продемонструвати себе і підвищити інтерес потенційних інвесторів і клієнтів. На заході виступали імениті спікери у сфері блокчейн, в тому числі ті, які прибули на конференцію з інших країн. Доповідачі надихали аудиторію на інтерес до інших компаній, побудованих на технології розподіленого реєстру.
Едвайзер Datarius: токенізація активів підприємств як майбутнє нової економіки
Протягом усього дня слухачам було доступно дві секції: фінансова і технічна. На останній експерти розглядали розробку нових продуктів за технологією blockchain, домашній майнінг, можливості гаманців для криптовалюти, а також моніторинг ферм для майнінгу.
Фінансовий потік був присвячений використанню технології blockchain у фінансовій сфері, а також можливостям заробітку на криптовалюті. Деякі зі спікерів фінансового потоку торкнулися юридичних аспектів криптовалюти.
Криптобанк Datarius був представлений у фінансовій секції Сергієм Скабелкіним. Сергій – видатна постать в сфері блокчейн-технологій. Він є співзасновником FinTechCluster і носить негласне звання «блокчейн-євангеліст». Багато «передбачень» Сергія стосовно блокчейн-технологій вже здійснилися, тому публіка лояльно і шанобливо поставилася до його виступу.
Сергій присвятив свою доповідь темі токенізації активів в економіці нового типу. Токенізація активів як окрема тема конференцій і форумів виникла зовсім недавно.
Під час свого виступу Сергій звернув особливу увагу на те, що багато сфер життя є підконтрольними державі, а також на неможливість подолати корупцію. За допомогою смарт-контрактів цих недоліків сучасного життя можна уникнути.
Також Сергій підвів тему до того, що токенізація активів важлива для стабільного існування. Сьогодні держава має повне право провести деномінацію та інші подібні заходи щодо фінансового стану країни. Більш того, тільки у держави є право натиснути «чарівну кнопку» для впливу і на інші сфери життя людини. Токенізація призведе до децентралізації управління, забравши «чарівну кнопку» з рук президента та чиновників.
Значущості участі криптобанку у заході додало інтерв’ю Олексія Вуйка журналісту Crypto TV. Олексій висвітлив загальні моменти роботи Datarius, а також загострив увагу на перевагах проекту. З повною версією інтерв’ю можна буде ознайомитися вже за кілька днів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас