ПриватБанк вимагає порушити кримінальні провадження проти авторів судових підробок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк вимагає порушити кримінальні провадження проти авторів судових підробок

Особисті фінанси
34
ПриватБанк подав заяву до Соборного відділення поліції ДВП ГУНП в Дніпропетровській області з вимогою порушити кримінальне провадження щодо виявлених банком фактів подання невстановленими особами до суду позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами банку.
Як повідомила Служба безпеки ПриватБанку, 23 листопада під час здійснення моніторингу сайту “Судова влада України” було виявлено факт подання від імені ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” до Господарського суду Дніпропетровської області трьох позовних заяв про стягнення заборгованості за кредитними договорами.
Зазначені позовні заяви було подано невстановленими особами, без відома Банку та за відсутності необхідних дозволів та уповноважень. В зазначених вище судових справах, позовні заяви були оформлені начебто від ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” та подані до суду за підписом начебто співробітника Банку. Аналогічні обставини щодо підробки від імені ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” позовних заяв та подання їх до господарських судів також було зафіксовано в інших містах України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас