У «чорну п’ятницю» українці відзначилися розстрочкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «чорну п’ятницю» українці відзначилися розстрочкою

Особисті фінанси
38
Українська «чорна п’ятниця», що за традицією дає старт передсвятковим розпродажам, встановила національний рекорд купівлі товарів у розстрочку.
За даними ПриватБанку, який забезпечує роботу сервісів онлайн-кредитування «Миттєва розстрочка» та «Оплата частинами», за одну «чорну» добу обсяг продажів товарів у кредит виріс удвічі порівняно з середньодобовим показником і досяг 53 млн грн. Рекордне зростання – у 3,5 рази – забезпечила онлайн-розстрочка в інтернет-магазинах, за 24 листопада клієнти ПриватБанку купили в онлайн-кредит товарів на 15 млн грн, причому більшу частину купівель в Інтернеті в розстрочку було здійснено вночі.
У цілому за підсумками «чорної п’ятниці», користувачі карток ПриватБанку оплатили безготівково вдвічі більше покупок, ніж у звичайні дні. За інформацією банку, 24 листопада 2017 року обіг у мережі торгових терміналів зріс порівняно зі звичайними днями вдвічі – до 630 млн грн. За добу масових розпродажів свої покупки картками оплатили 2,4 млн українців.
Найбільш «витратними» виявилися розпродажі в мережі електроніки та побутової техніки, де середній чек у «чорну п’ятницю» досяг 3 100 грн. На розпродажах у взуттєвих магазинах українці в середньому витратили по 2 100 грн, на спортивні товари – 1 500 грн, а в магазинах одягу в день розпродажів середній чек становив 1 250 грн.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас