Klerevant (Клеревант). Відгуки про інвестиційний портфель майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Klerevant (Клеревант). Відгуки про інвестиційний портфель майбутнього

Особисті фінанси
876
Додатковий заробіток сьогодні дуже популярний. Західна економічна модель вже давно стала загальною, і з розвитком фінансових ринків ступила в Україну. На сьогоднішній день багато українців воліють зберігати свій капітал не тільки в банках і нерухомості, але і вкладати гроші в інвестиційний портфель. Клеревант за правом займає лідируючі позиції у виборі клієнтів Центру біржових технологій, адже саме тут вони отримують найкращу альтернативу банківським депозитам з більшою прибутковістю і гарантіями безпеки. Крім того, всі клієнти Центру почасти стають власниками найбільших світових компаній і найбільш прогресивних фінансових активів на світових ринках. Перевага портфеля Klerevant в тому, що він інноваційний, адже в його склад входять акції найбільш недооцінених світових компаній, а також найбільш затребуваний останнім часом у всьому світі біткойн.
Портфель Клеревант. Центр біржових технологій дає доступ клієнтам
Всі клієнти Центру біржових технологій за бажання можуть отримати інвестиційний портфель Клеревант. Відгуки про Клеревант є в інтернеті. Головна особливість цих інвестиційних портфелів полягає в тому, що, крім загальних портфелів, ще можуть бути й індивідуальні, що задовольняють запити клієнтів. А формують інвестиційний портфель партнери ЦБТ – компанія Financial Expert. Її фахівці вже багато років роблять своїм клієнтам прибуткові інвестиційні портфелі і за правом є лідерами на ринку.
Klerevant (Клеревант). Відгуки про інвестиційний портфель майбутнього
Переваги портфеля Клеревант від Financial Expert полягає в тому, що:
  • інвестор має повний контроль над своїм капіталом і доступ до нього 24 години на добу щоденно;
  • інвестор може закрити операції в портфелі і вийти з бізнесу в будь-який час;
  • для інвестування потрібна сума, менша ніж, наприклад, для купівлі квартири або запуску бізнесу в реальному секторі економіки;
  • при формуванні портфеля використовується метод оцінки акцій за допомогою кривої Пітера Лінча – відомого світового інвестора.
Ось приклади деяких угод, що входять у портфель Financial Expert на початку осені, про які писали в інтернеті:
Нафта. Ще з початку осені експерти рекомендували купувати нафту, тому що обсяги її запасів у США скорочувалися, а самі нафтовиробники купували ф’ючерси нафти на Чиказькій товарній біржі, що і спричинило подальше зростання цін на чорне золото.
Схожа ситуація була і з криптовалютами. Наприклад, Біткойн, який досі зростає, обмежений у “видобуванні”, тому на нього є постійний попит. Крім того, планується запуск торгівлі ф’ючерсами на Біткойн, що посилить апетит інвесторів і сприятиме зростанню валюти. Клієнти Центру біржових технологій, які інвестували в портфелі Financial Expert, часто залишають в інтернеті свої відгуки. Про Клеревант відгуки теж можна прочитати в мережі.
Klerevant (Клеревант). Відгуки про інвестиційний портфель майбутнього
Так у чому особливість інвестиційного портфеля Клеревант? Центр біржових технологій розповідає
Портфель Клеревант, відгуки про який є в інтернеті, за правом вважається топовим і проривним, тому що, крім криптовалют, в його склад входять ще і акції найбільших світових компаній. Зараз доступні клієнтам акції BMW і APPLE, їх можна купити і тримати весь рік, при цьому дохідність протягом 2018 року буде в рази більшою за банківські відсотки. Факти говорять на їхню користь.
Компанія APPLE:
  • випустить iPhone SE другого покоління 2018 року, він отримає «начинку» і камеру iPhone 7;
  • компанія випустить особистий сервіс відеотрансляції, де важливим у розвитку сервісу буде свій унікальний контент;
  • стане першою компанією, вартість якої перевищить один трильйон доларів.
Компанія BMW:
  • планує старт продажів 2018 року нового сучасного паркетника BMW X2, на який покладаються великі сподівання;
  • у компанії також заявили, що до 2021 року вироблять абсолютно новий електромобіль, якому не буде рівних (авто класу-седан BMWM3 новітнього покоління, у якого буде новий електромотор і акумулятор);
  • компанія планує також випустити новий спортивний позашляховик BMW X8, який буде конкурувати з провідними моделями свого класу від інших виробників.
Bank of America:
  • зараз в банк інвестує свій капітал один з найвпливовіших інвесторів світу – Уоррен Баффет;
  • за перші півроку чистий прибуток банку зріс більш ніж на 20% в порівнянні з тим самим періодом за минулий рік.
Криптовалюта Біткойн:
  • капіталізація біткойна вже понад $135 млрд;
  • за очікуваннями аналітиків, ціна на біткойн вже в першій половині 2018 року досягне $10 тис.
Компанії, що входять до складу Klerevant, – це світові гіганти, і їх відмінною рисою є те, що вони прагнуть закрити цей рік з прибутком. Зростання прибутку цих компаній забезпечить зростання їхніх акцій в майбутньому, саме тому потрібно купувати їхні акції в портфелі Клеревант. Відгуки попередніх клієнтів компаній “Фінансовий Експерт” і ЦБТ вже не раз підтвердили надійність їхніх інвестиційних портфелів і довели їх актуальність для інвесторів в наш час.
Klerevant (Клеревант). Відгуки про інвестиційний портфель майбутнього
Купуйте прямо зараз інвестиційний портфель Клеревант і отримаєте високу прибутковість
Чому це потрібно зробити вже зараз? Тому що акції компаній, що входять до складу портфеля Клеревант, ще не зросли до максимальних цін. Їх зростання намічається в кінці року, а потенціал прибутку може подвоїти капітал клієнтів. Тому звертайтеся в Центр біржових технологій за консультацією і отримайте свій портфель Клеревант від “Фінансового Експерта”. Ловіть момент, поки акції не почали зростати. Якщо ви вже користуєтеся цим портфелем, то можете залишити свої відгуки про Клеревант, як це зробили інші клієнти компанії.
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас