На Тайвані хочуть зробити найшвидший електромобіль у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Тайвані хочуть зробити найшвидший електромобіль у світі

Технології&Авто
345
Тайванська компанія Xing Mobility пообіцяла зробити електричний суперкар, який буде навіть швидшим, ніж Tesla Roadster нового покоління, що розробляється зараз у США.
Як відомо, глава компанії Tesla Ілон Маск оголосив, що їхній новий родстер буде найшвидшим електромобілем у світі. Він повинен з’явитися в продажу через 3-4 роки. Зрозуміло, що Tesla пов’язує з ним великі надії, як і з електричними вантажівками і пікапами.
Невелика компанія Xing Mobility з Тайваню вирішила кинути виклик самому Ілону Маску, який звик завжди і в усьому бути першим. Тайванці обіцяють зробити електричний суперкар з неймовірними динамічними показниками. Це буде, як вони стверджують, найшвидший у світі електромобіль. Він буде називатися «Miss R». До 100 км/год він зможе розігнатися всього за 1,8 секунди, а до 200 км/год – за 5,1 секунди. Просто фантастичні цифри для електромобіля, погодьтеся.
Ну що ж, будемо чекати, коли Xing Mobility покаже хоча б прототип свого суперкара. Це має відбутися в принципі вже скоро – в 2018 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас