Корпоративні рахунки компаній групи Laufer арештовані у зв'язку з невиконанням кредитних забов’язань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпоративні рахунки компаній групи Laufer арештовані у зв'язку з невиконанням кредитних забов’язань

Особисті фінанси
73
У зв’язку із невиконанням компаніями групи Laufer зобов’язань по кредитному договору, ПАТ «ПУМБ» подав до Господарського суду заяву про стягнення боргу.
Господарський суд Дніпропетровської області 12.10.2017 виніс ухвалу про забезпечення позову, відповідно до якої суд ухвалив накласти арешт на грошові кошти, які знаходяться на будь яких банківських рахунках компаній групи Laufer. Зокрема, арештовані рахунки ТОВ «Компанія «Хлібінвест» (Покровський хлібзавод), яка є боржником банку згідно кредитного договору.
На виконання вказаної ухвали відділом примусового виконання рішень Державною виконавчою службою (ДВС) відкрито виконавче провадження та накладено арешт на рахунки підприємства.
Арешт рахунків компанії є законним, оскільки накладений органом ДВС відповідно до ухвали суду про забезпечення позову.
«ПУМБ діє в рамках чинного законодавства. Власник та керівництво компанії ТОВ «Компанія «Хлібінвест», вдаючись до маніпуляцій, намагається звинуватити банк у тому, що співробітники не можуть отримати заробітню плату, хоча проблема з виплатами зарплатні носить системний характер на всіх підприємствах групи Laufer. Ми вважаємо, що дії власника підприємства, який намагається уникнути відповідальності, вдаючись до шахрайських дій та маніпуляцій є неприпустимими», – зазначає Костянтин Школяренко, заступник голови правління ПУМБ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас