День фінансів, 23 листопада: пропозиція скасувати "спрощенку", самоліквідація ще одного банку, ціни на вантажівку Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 листопада: пропозиція скасувати "спрощенку", самоліквідація ще одного банку, ціни на вантажівку Tesla

1118
З головних новин четверга, 23 листопада, можна сміливо скласти невеличкий хіт-парад обіцянок. Отже, за порядком:
1. Омелян обіцяє запуск національної лоукост-авіакомпанії. Якщо вірити його словам запуск національної лоукост-авіакомпанії планується вже в грудні 2017 року. Очікується, що українська лоукост-авіакомпанія буде виконувати не тільки внутрішні, але і зовнішні рейси.
2. У Польщі обіцяють зробити платним працевлаштування іноземців. Декларацію про намір працевлаштувати іноземця, яка видається роботодавцю безкоштовно, буде замінено платними дозволами на сезонні роботи.
3. Податкова поки що не обіцяє, але вже пропонує скасувати «спрощенку». У Державній фіскальній службі України (ДФС) вважають, що країна повинна відмовитися від спрощеної системи оподаткування і поступово перевести малих підприємців на загальну систему. Кажуть, що в Україні перехідний період затягнувся.
4. У Нацбанку обіцяють відсутність різких коливань на валютному ринку в короткостроковій перспективі. “Ми вважаємо, що уряд зможе більш рівномірно випускати кошти в економіку і, за нашими прогнозами, вплив витрачання коштів до кінця року на стан валютного ринку буде досить незначним”, — зазначив заступник голови НБУ Олег Чурій.
5. Мінінфраструктури обіцяє забетонувати всі дороги між портами. В рамках конференції країн - учасниць Організації чорноморського економічного співробітництва обговорювався проект Кільцевої навколо Чорного моря. Очікується, що бетонна дорога з’єднає всі 13 портів, що діють в Україні, від Рені до Маріуполя.
6. Як раніше обіцяла Tesla, оголошено ціни на електричну вантажівку. До цього, під час презентації електричної вантажівки Tesla Semi, Ілон Маск розповів про запас ходу, швидкісні показники, вантажопідйомність і навіть коефіцієнт аеродинамічного опору, але… так і не назвав вартість новинки. Сьогодні світ отримав відповідь і на це питання.
P.s.
Мабуть, деяких своїх обіцянок вже не зможе виконати один з українських банків. Все тому, що ухвалено рішення про добровільне припинення діяльності без припинення юридичної особи.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас