День фінансів: контроль за переказами у гривні, нульове розмитнення авто і біткойн до кінця світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: контроль за переказами у гривні, нульове розмитнення авто і біткойн до кінця світу

2619
Середа, 22 листопада. Поки американці в очікуванні кінця світу запасаються біткойнами, сума щоденних транзакцій яких перевищила $2 млрд, Україну турбують інші питання:
Національний банк посилив контроль за переказами у гривні. Як зазначає регулятор, мета цього документа – посилення контролю за операціями небанківських фінустанов і комерційних агентів банків з приймання готівки в гривнях для подальшого переказу.
У ДФС повідомили про зміни в системі моніторингу відповідності податкових накладних. В. о. голови ДФС Мирослав Продан повідомив, що набули чинності зміни у системі моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріїв оцінки ступеня ризиків.
Фіскали розповіли, як можна вирішити проблему контрабанди “човників”. Пропонуються законодавчі зміни, які передбачають перебування особи за кордоном не менше ніж добу при провезенні товарів через держкордон на EUR500.
Порошенко запропонував запровадити нульове розмитнення авто, але не для всіх. Кому пощастило цього разу, пропонуємо ознайомитися.
Литва зробила офіційну заяву щодо нерозмитнених авто. Раніше повідомлялося, що литовська митниця ініціювала розслідування щодо машин на “єврономерах”, які ввозяться в Україну. Офіційне повідомлення читайте тут.
ПриватБанк попереджає про новий вид шахрайства в Instagram. Банк закликав користувачів цієї соцмережі бути обережними, не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас