British Airways почне ділити пасажирів на п'ять категорій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

British Airways почне ділити пасажирів на п'ять категорій

Фондовий ринок
1087
British Airways з 12 грудня введе нові правила посадки в літак, згідно з якими пасажири з найдешевшими квитками зможуть пройти на борт тільки в числі останніх, повідомляє avianews.com.
Згідно з інформацією видання Independent, яке отримало доступ до листа з внутрішньої розсилки компанії, пасажирів розділять на п’ять категорій пріоритетності посадки в залежності від класу, статусу в програмі лояльності і ціни квитка. Цей номер буде вказуватися на посадковому талоні незалежно від його типу і місця видачі.
Першими зможуть потрапити на борт пасажири першого і бізнес-класу, а також учасники програми лояльності з рівнем Gold і Silver – їм присвоять категорії посадки 1 і 2.
Номер 3 в черзі на посадку отримають пасажири, які купили квитки в преміальний економічний клас, а номер 4 – пасажири звичайного економічного класу.
Мандрівники, які купили квитки за найдешевшими безбагажними тарифами економ-класу будуть включені в категорію 5 і зможуть піднятися на борт літака в числі останніх.
Авіакомпанія має намір зберегти деякі винятки для пасажирів з дітьми та людей з інвалідністю – їх будуть пускати в салон в числі перших.
Нововведення пояснюють бажанням прискорити процес посадки. У British Airways зазначають, що подібний метод використовується авіакомпаніями партнерами, наприклад, American Airways, Iberia і Qatar Airways.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас