За скільки власники біткоїнів в США їх продадуть - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За скільки власники біткоїнів в США їх продадуть - опитування

Фінтех і Картки
12211
Компанія LendEdu опитала 564 американця, які інвестували в біткоїн. Дослідники цікавилися їхніми подальшими діями щодо криптовалюти, передає Business Insider. З’ясувалося, що більшість не збираються продавати криптомонети, принаймні поки курс не виросте в 25 разів.
Опитування показало, що більша частина — 40% — інвестували в біткоїн на термін від 1 до 3 років. Тих, хто вважав за краще інвестувати на інший проміжок часу, менше : 16% — на рік, 12% — на 10 років і 10% — від 7 до 10 років. Такий розподіл вказує на те, що інвестори сподіваються, що найближчим часом курс біткоїна буде тільки зростати.
Цікаво також, що майже 70% опитаних після купівлі взагалі ніколи не продавали навіть частини своїх «монет». Опитування дало зрозуміти, що зараз є тільки одна річ, яка може змусити середнього американського власника біткоїнів продати всі свої заощадження разом — курс $196 000. Це середня цифра, яка вийшла після опитування всіх інвесторів.
Інвесторів запитували і про причини вибору биткоїна. Тільки 8% збираються його використовувати в подальшому для покупок і транзакцій. Для них це в першу чергу інструмент примноження своїх коштів. При цьому 41% зазначили, що інвестували, тому що вірять, що біткоїн і технології, що стоять за ним, змінять світ. Для 21% це стало чимось на зразок довгострокового сховища грошей, як срібло або золото.
Часто в один з головних плюсів біткоїна ставиться анонімність. У зв’язку з цим LendEdu поцікавилася відносинами криптоінвесторів з податковою службою США. Відповіді розподілилися так: 64% з них повідомили податкове відомство про свої біткоїн-транзакції, а 36% відповіли, що їхні інвестиції в криптовалюту і податкова перебувають у різних вимірах, нікого вони не повідомляли і нічого платити не збираються.
В цьому році курс біткоїна зростає так швидко, що заведено помічати тільки, як він долає чергову $1000. На початку листопада біткоїн взяв позначку в $7000, а сьогодні вночі тимчасово перевищив $8000, але був відкинутий назад. За деякими прогнозами, біткоїн буде коштувати $100 000 до 2021 року.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас