Mozilla випустила «найшвидший Firefox» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mozilla випустила «найшвидший Firefox»

Фондовий ринок
2327
Mozilla випустила нову версію свого браузера – Firefox 57 для платформ Android, iOS, Windows, Mac і Linux. Розробники стверджують, що новий браузер є найшвидшою версією за весь час існування Firefox, і його продуктивність вдвічі перевищує показники попередньої версії браузера.
Firefox 57 отримав новий потужний двигун під власним ім’ям Firefox Quantum, що володіє підвищеною продуктивністю і забезпечує більш швидке завантаження сторінок з меншою витратою пам’яті, а також новий дизайн і низку «розумних функцій для інтелектуального серфінгу».
Розробники називають Firefox Quantum найбільшим оновленням браузера за останні 13 років. У новому Firefox версії 57, за їхніми твердженнями, переписано близько 75% коду.
Радикально перероблений движок Quantum використовує в процесі роботи нову технологію розстановки пріоритетів вкладок для прискореної роботи з великою кількістю відкритих сторінок. Максимальний пріоритет отримує активна вкладка, що безпосередньо використовується користувачем в поточний момент часу, мінімальний пріоритет дістається фоновим вкладкам.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас