У США відразу 8 торгових марок гіроскутерів визнані небезпечними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США відразу 8 торгових марок гіроскутерів визнані небезпечними

Світ
616
Комісія з безпеки споживчих товарів США визнала деякі гіроскутери небезпечними для використання. Такі пристрої схильні до ризику займання.
Минулого місяця скутер LayZ Board, що самобалансується, став причиною пожежі, в результаті якої один будинок був повністю знищений, а чотири інші отримали пошкодження. У березні цього року з вини такого ж пристрою в Гарісбергу сталася пожежа, яка забрала життя двох дівчаток.
Відповідно до нових відомостей Комісії з безпеки споживчих товарів США, відразу 8 торгових марок гіроскутерів визнані небезпечними. Крім вже згаданої LayZ Board, також називаються Dollar Mania Sonic Smart Wheels, Tech Drift, Digital Products iLive, iHoverspeed, Four Star Imports Go Wheels, Drone Nerds і Salvage World. Покупці зазначених гіроскутерів можуть розраховувати на повну компенсацію вартості покупки, отримання знижки в магазині або заміну пристрою, відповідно до політики бренду.
Проблема полягає в блоці літій-іонних батарей, що використовуються для живлення пристроїв. Відзначається, що деякі виробники використовують акумулятори, які не пройшли належні процедури тестування і сертифікації і є небезпечними для використання.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас