Маску не схвалювали Hyperloop між Нью-Йорком і Вашингтоном - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маску не схвалювали Hyperloop між Нью-Йорком і Вашингтоном - ЗМІ

Технології&Авто
911
У липні Ілон Маск заявив у своєму Твіттері, що отримав від уряду США «усне схвалення» на буріння тунелю для Hyperloop між Нью-Йорком і Вашингтоном. Однак, як стало відомо, в Білому домі нічого про це не знають. Про непорозуміння повідомляє Business Insider.
Такі масштабні проекти, як буріння гігантського тунелю між двома головними містами Східного узбережжя США, вимагають домовленості з безліччю інстанцій, включаючи федеральний уряд. Влітку Ілон Маск вів переговори з чиновниками, і, за його словами, перспективи привели їх в захват. Також він заявив про «усне схвалення» уряду.
Однак тепер його слова виглядають, щонайменше, помилкою або перебільшенням. Як заявив радник Білого дому Рід Кордиш, Маск хибно оцінив слова чиновників, з якими розмовляв. Глава Tesla прийняв за схвалення те, що було лише натхненною зацікавленістю.
У Boring Company, яка веде розробку тунелю, відмовилися від коментарів. Незалежно від того, чим в реальності було «схвалення», про яке говорив Ілон Маск, йому в будь-якому випадку доведеться пробиватися через федеральну бюрократію і домовлятися про співпрацю з організаціями окремих штатів і міст.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас