Кувейт зацікавився спільним з Україною виробництвом літака Ан-178 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кувейт зацікавився спільним з Україною виробництвом літака Ан-178

Фондовий ринок
454
Представникам оборонних відомств Кувейту продемонстрували українську військову техніку. Держава Кувейт зацікавився спільним з Україною виробництвом літака Ан-178.
Про це заявив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олег Гладковський, передає прес-служба РНБО за результатами його візиту до Кувейту.
“Радий констатувати, що представники оборонних відомств Кувейту виявили жвавий інтерес до нашого літака АН-178. Українська сторона готова почати переговори про співпрацю в цьому напрямку – як щодо продажу, так і щодо спільного виробництва”, – заявив Гладковський.
Так, в рамках візиту заступник секретаря РНБО зустрівся з головою Генштабу ЗС Кувейту генералом М. Аль-Хедр, директором Кувейтської інвестиційної адміністрації Фаруком Аль-Бастакі і першим заступником МЗС Кувейту Х. Аль-Джаралла.
Відзначається, що представникам оборонних відомств Кувейту продемонстрували, зокрема, безпілотний багатофункціональний бронетранспортер “Фантом-2”, ПТРК “Скіф” з керованими ракетами і легкий переносний ракетний комплекс “Корсар”. Також відбувся демонстраційний політ багатоцільового транспортного літака Ан-178.
“Вважаю дуже перспективним ринок Кувейту для розвитку співпраці у військово-технічній сфері, починаючи з бронетанкової галузі і високоточного озброєння, і закінчуючи масштабними авіаційними проектами”, – резюмував Гладковський.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас