З початку року агрохолдинг Косюка отримав з бюджету 1,25 мільярда дотацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року агрохолдинг Косюка отримав з бюджету 1,25 мільярда дотацій

Аграрний ринок
880
У січні-вересні 2017 року група компаній “Миронівського хлібопродукту” отримала з бюджету аграрні дотації на суму 1,25 мільярда гривень.
Про це свідчать опубліковані напередодні дані ДФС щодо отримувачів аграрних дотацій за вересень.
Загалом у вересні було виплачено 635 млн грн дотацій.
Належні групі МХП підприємства ТОВ “Вінницька Птахофабрика”, ПРАТ “Миронівська ПФ”, СТОВ “Старинська Птахофабрика”, ПрАТ “Оріль-Лідер”, ДП “Перемога Нова” та ТОВ “Птахофабрика Снятинська Нова” отримали 171 млн грн дотацій, що становить 27% від суми виплаченої за місяць.
На другому місці продовжує залишатись група компаній Укрлендфармінг із 78 млн грн дотацій у вересні, або 12% від загального обсягу в місяці.
З початку року Миронівський хлібопродукт отримав 1,251 млрд грн аграрних дотацій, а Укрлендфармінг — 444 млн грн. На дві компанії припадає 49% усіх дотацій, виплачених з початку року.
Також 10 листопада Державна казначейська служба опублікувала дані отримувачів відшкодування ПДВ з початку року. Як правило, це ПДВ, що відшкодовується при експорті.
Дані казначейства свідчать про те, що ПАТ “Миронівський Хлібопродукт” та ПАТ “Миронівський завод з виготовлення круп і комбікормів” отримали також 1,8 млрд грн відшкодування експортного ПДВ з державного бюджету в 2017 році.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас