MetaTrader 4 — провідна платформа в світі для торгівлі на валютному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MetaTrader 4 — провідна платформа в світі для торгівлі на валютному ринку

Валюта
67
На сьогоднішній день саме MetaTrader 4 по праву вважається провідною торговою платформою в світі, яка оптимально підходить як початківцям торговцям фінансових ринків, так і професіоналам.
MetaTrader 4 — провідна платформа в світі для торгівлі на валютному ринку
Дана торгова платформа містить в собі всі найнеобхідніші інструменти для роботи на будь-яких фінансових ринках. Дані інструменти не просто спрощують роботу трейдерам, але і дають можливість проводити детальний і всебічний аналіз ринку, як технічний, так і фундаментальний, відслідковувати динаміку ринку та швидко реагувати на його зміни, приймаючи те чи інше торгове рішення.
Саме з #MetaTrader_4 MetaTrader 4 трейдеру доведеться мати справу при виборі 60-70% всіх брокерських компаній. Втім, багато хто з них пропонують трейдерам інші торгові платформи, позиціонуючи їх як більш зручні і забезпечують куди більше можливостей. Найчастіше за цими красивими фразами міститься мінімум сенсу, адже по зручності, функціональності, рівня безпеки і швидкості укладання угод торгова платформа MetaTrader 4 є кращою в світі.
Звичайно, цій торговій платформі, поряд з величезним переліком переваг, притаманні також деякі недоліки – так розглянемо їх по порядку.
Переваги MetaTrader 4:
  1. Зручний і зрозумілий інтерфейс програми порівняно з іншими торговими платформами.
  2. Можливість створення радника на основі власної торгової стратегії, а також створення нових торгових індикаторів, яких ще немає в MT4.
  3. Чудовий функціонал торгової платформи, що дозволяє трейдерам проводити gratis technische analyse software, використовувати котирування, індикатори, різні графіки, стрічку новин та безліч інших корисних для торгівлі інструментів.
  4. 128-бітна шифрувальна система забезпечує максимальну безпеку та повну конфіденційність всіх проведених на ринку угод.
  5. Можливість відкривати необмежену кількість вікон, тестувати торгових роботів, 9 користуватися тимчасовими періодами для побудови торгових графіків.
  6. Всі котирування в торговій платформі надаються в теперішньому часі, при цьому укладені угоди зберігаються в архіві і можуть бути в будь-який момент переглянуті.
  7. Відсутність обмежень для MetaTrader 4 і необхідності оплачувати за її використання.
Цю торговельну платформу дуже зручно використовувати незалежно від того, за допомогою якого пристрою ви торгуєте на фінансових ринках, будь то персональний комп’ютер, планшет або звичайний смартфон. Для кожного з пристроїв завжди знайдеться своя версія програми, яку можна буде скачати у вільному доступі.
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас