Форекс в період кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс в період кризи

Валюта
70
Багатьох трейдерів хвилює досить цікаве питання: «як себе веде валютний ринок в період фінансової кризи?». Відповісти на це питання не складно, враховуючи, що криза спостерігається навіть в наш час, але при цьому, незважаючи на загальну фінансову нестабільність, тенденція до відкриття нових угод не припиняється, навпаки, в деяких випадках вона навіть зростає. Пояснення цьому факту також лежить на поверхні – трейдери по всьому світу дуже уважно стежать за фінансовими новинами, развертывающимися подіями і хочуть також приносити посильний внесок у рух валютних курсів.
Форекс в період кризи
Насправді, торгівля валютою в період економічної нестабільності залишається досить привабливою. В цей час курси одних валют спрямовуються до вершин, а інші починають плавне або поспішне падіння. Втім, і той і інший факт грає лише на руку досвідченим трейдерам, які здатні заробляти на будь-якому ринку. Гравцеві важливо лише правильно підібрати підходящий момент для входу, обчислити сталу тенденцію і почати стабільну торгівлю на ринку Форекс.
Не будемо забувати і про великих гравців, які в кризу відчувають дещо інший спектр відчуттів. Великі банки, як правило, переживають не кращі часи, а ті фінансові організації, які задіяні у сфері кредитування, і зовсім можуть не дотягнути до завершення «неясних» часів. З іншого боку барикад чекають вигідні умови комерсанти-індивідуали, які легко можуть визначити виникає стійкий тренд і пустити його собі на благо.
У кризу ставки за кредитами істотно знижуються, що залучає все більшу кількість активного населення. Однак, чим більше кредитів позичальникам видається, тим страшніші наслідки можуть проявитися. Як відомо, одними з проявів фінансової кризи є велика кількість виданих кредитів, слабкий приплив грошей з-за кордону, а також обережне інвестування валюти. Центральним банкам доводиться підтримувати кредитний механізм за рахунок власних ресурсів, які також мають межі. А оскільки оперативних грошей стає в центробанках все менше, починають згодом вже виростати ставки за кредитами до того моменту, поки ситуація на міжнародному терені не почне стабілізуватися.
Ті трейдери, кому знайомий торговий термінал metatrader 4, напевно вже могли помітити не найкращу ситуацію під час кризи і на фондовому ринку, де акції поступово знецінюються, підвищуючи загальну кількість банкрутів. Але на валютному ринку ситуація дещо інша. Найбільш успішні трейдери торгують тут з прибутком, адже Форекс практично завжди залишається стабільним.
Втім, трейдинг валютою не позбавлений і серйозного недоліку. У часи фінансової кризи трейдери змушені бути особливо пильними і обережними, володіти блискавичною реакцією і спритністю. Тільки динамічні і агресивні дії здатні на практиці принести дійсно хороші результати і довгоочікуваний прибуток.
Якщо ж ви поки не відрізняєтеся багаторічним досвідом і відчуваєте хвилювання перед торгівлею на Форексі в період кризи, спробуйте скористатися більш коротким тимчасовим інтервалом внутрішньоденною торгівлі. Також не варто особливо напружуватися з приводу фундаментального аналізу. Він у кризові часи втрачає колишню інформативність і здатний, швидше в ознайомлювальних цілях прогнозувати подальшу поведінку валютних пар.
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас