З України йде велика російська мережа магазинів одягу - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З України йде велика російська мережа магазинів одягу - ЗМІ

Фондовий ринок
5992
Великий російський fashion-ритейлер InСity йде з українського ринку. Про це повідомляє RAU.
Інформацію про планове закриття українських магазинів InCity підтвердили кілька джерел на ринку – брокер з торгової нерухомості, представники кількох торгових центрів, а також топ-менеджер великого ритейлера одягу. Водночас, підтвердження цієї інформації в самій компанії отримати не вдалося – запит до головного офісу компанії “Модний континент”, що розвиває мережі магазинів Incity і Deseo, залишився без відповіді.
У 2017 році магазини InСity припинили роботу в ТРЦ Караван, торгових центрах Arricano, одеських City Center, “Рів’єра” та інших торгових об’єктах.
Останні кілька років “Модний континент” переживає не найкращі часи. У 2014 році ритейлер вперше з 2008-го отримав чистий збиток – в 1,1 млрд рублів. Виручка компанії за той період знизилася на 1,5%, до 10 млрд рублів.
Після цього компанія перестала розкривати фінансові показники. За даними газети Коммерсант, в 2015-му виручка компанії знизилася ще на чверть – до 7,6 млрд рублів. Причиною експерти називали падіння продажів через зростання цін при зниженні купівельної спроможності і закриття великої кількості магазинів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас