Forward Bank увійшов до ТОП-5 банків — драйверів споживання України! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank увійшов до ТОП-5 банків — драйверів споживання України!

Особисті фінанси
59
Український діловий тижневик «БІЗНЕС» визначив кращих представників банківського та страхового ринків України в ході проведення конкурсу «Фінансовий Оскар». Згідно з дослідженням, Forward Bank знову увійшов до ТОП-5 банків у номінації «Драйвер споживання» за лідерські позиції в сфері споживчого кредитування. https://business-journal.com.ua/finansy/item/695-drajver-potrebleniya
Вибір переможців вже багато років визначається БІЗНЕСом у два етапи. На першому етапі редакція здійснює відбір претендентів, виходячи з фінансових показників банків і страхових компаній, їх динаміки, а також з урахуванням помітних дій та угод фінустанов на ринку за минулий рік. Таким чином у кожній номінації формується short-list фіналістів конкурсу. На другому етапі фінальне оцінювання претендентів здійснює журі, що складається з визнаних експертів фінансового ринку, представників банківського, страхового та фондового співтовариств, профільних організацій та регулюючих органів, а також керівників великих компаній, корпоративних клієнтів фінансового ринку. Члени експертного журі здійснюють незалежне таємне оцінювання фіналістів за 10-бальною шкалою і в оцінках керуються даними про результати діяльності фінустанов; особистим розумінням місця, займаного фінустановами на ринку; стійкою репутацією банків та СК; інформацією про значущі угоди і реалізовані фінустановами ринкові стратегії; власною суб’єктивною думкою про якість роботи і перспективи розвитку банків або СК. Результати анкетування експертів аналізуються редакцією. Переможці в номінаціях визначаються згідно із середнім балом, отриманим банками і страховими компаніями від членів експертного журі.
Банківські кредити на покупку побутової техніки (PoS-loans), кредити готівкою (cash-loans), а також карткові позики користуються попитом, а банки впевнено забезпечують пропозицію таких кредитів. Високоприбуткове кредитування для банків стало хорошим способом вигідно прилаштувати наявний надлишок ліквідності. Так, гравців на цьому ринку не так багато, як колись, але вони є й активно конкурують між собою, ідеться в дослідженні.
«Сьогодні револьверну карту на ринку України пропонують максимум 10-ть банків, у тому числі Forward Bank, тому що це складний продукт. А ось кредити готівкою — ласий шматочок сиру, але потрібно вміти до нього дотягнутися, щоб не потрапити в пастку», — прокоментував Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.
ПАТ «Банк Форвард» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Активи Банку станом на 01.03.2017 р. склали 1 769 млн грн, регулятивний капітал — 319,2 млн грн, статутний капітал (зареєстрований і незареєстрований) — 544,7 млн грн, кошти фізичних осіб — 1 069,9 млн грн, кредитний портфель — 1 237,1 млн грн. Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас