Німецька енергокомпанія встановить в країнах ЄС 10 000 електрозаправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька енергокомпанія встановить в країнах ЄС 10 000 електрозаправок

Енергетика
285
У німецької енергетичної компанії вже є велика мережа зарядних станцій для електромобілів, але нові заправки будуть мати більшу потужність і дозволять повністю заряджати батареї електрокарів менш ніж за півгодини, пише New Atlas.
E. On оголосила про запуск програми Freedom is Electric («Свобода — це електрика»), в рамках якої збирається побудувати 10 000 електрозаправок по всьому Євросоюзу протягом наступних кількох років. Нові станції будуть мати потужність 150 кВт (з можливістю збільшення до 350 кВт). Батареї електрокарів, розраховані на 400 км, зможуть повністю зарядитися за півгодини.
Крім того, спеціально для Freedom is Electric компанія E. On зняла промо-ролик, в якому зібрала кілька різних електрокарів, включаючи повністю електричний монстр-трак і прототипи суперкарів, здатних розвинути швидкість до 386 км/год.
Монстр-трак Bigfoot працює на 30 батареях, а шість додаткових акумуляторів приводять в дію гальма і кермо. А у прототипа суперкара Tachyon Speed під капотом 1250 кінських сил, і він розганяється до сотні менше ніж за три секунди.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас