“ГЛОБУС” на конференції Fintech Ukraine 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“ГЛОБУС” на конференції Fintech Ukraine 2017

Світ
24
Інновації — ключ до розвитку та конкурентоспроможності Банку.
На початку листопада у Києві відбулася конференція Fintech Ukraine 2017, де лідери в галузі фінансових технологій та інновацій пропонували цікаві проекти, ділилися своїм досвідом і прогнозами на майбутнє. Захід зібрав представників банків, страхових компаній, інших фінансових організацій, стартапів, інвесторів, платіжних систем, регуляторів та інших зацікавлених сторін. Банк “ГЛОБУС” на події представляв Олексій Кобилінський, начальник Відділу роботи з платіжними системами.
Головними темами для обговорення стали світові тренди фінтеху, трансформації в платежах і переказах, нео-банки та інновації в класичних банках, екосистеми та регулювання для фінтех-сектору. Особливу увагу привертали стартапи і проблеми інвестування в фінтех-проекти.
Захоплива битва стартапів виявила найцікавіші тенденції в розвитку інноваційних технологій, зокрема поглиблення співпраці між банками і фінтех-проектами.
“Союз банків і фінтех-компаній є абсолютно природним. Обидві сторони готові до тіснішої співпраці і поступово намацують точки дотику, – зазначив Олексій Кобилінський. – Наприклад, банки стають гнучкішими в своїх бізнес-моделях і відкриті до партнерства, але залишаються консервативними у своїй неготовності ділитися накопиченою інформацією. Вони також побоюються ризиків, адже регуляторні вимоги не завжди встигають за інноваціями. Стартапи хочуть достукатися до Клієнтів з новими сервісами, але не можуть зробити цього без посередництва банків. Я впевнений, що сторони домовляться. Це лише питання часу. І тоді ми побачимо новий якісний ривок у розвитку фінансових послуг, від чого Клієнт тільки виграє”.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас