Рейтинг популярності Трампа досяг рекордного мінімуму, - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг популярності Трампа досяг рекордного мінімуму, - опитування

Світ
635
Діяльність президента США Дональда Трампа на посаді глави держави схвалюють лише 36% американців. Про це свідчать опубліковані результати нового соціологічного опитування, проведеного телеканалом CNN.
Так, негативно до діяльності нинішнього американського лідера ставляться 58% респондентів. Минулого місяця рейтинг популярності Трампа становив 37%. Повідомляється, що 44% учасників опитування стурбовані можливими контактами між помічниками Трампа і представниками Росії в період минулорічної передвиборчої кампанії в США. При цьому 59% респондентів припускають, що Трамп знав про контакти між співробітниками свого виборчого штабу і Москвою. 64% опитаних вважають, що передбачуване втручання РФ у американські вибори – серйозне питання, яке має бути повністю розслідуване. 34% схвалюють те, як Трамп ставиться до зазначеного розгляду, 54% – не схвалюють. Опитування проводилося з 2 по 5 листопада, участь у ньому взяли понад 1 тис. американців.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 62% опитаних громадян Сполучених Штатів не довіряють рішенням президента Дональда Трампа щодо його політики стосовно Північної Кореї.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас