Камбоджа проявляє інтерес до української бронетехніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Камбоджа проявляє інтерес до української бронетехніки

Казна та Політика
269
Камбоджа проявляє інтерес до розробок ОПК України в галузі бронетанкобудування.
Згідно з повідомленням, голові камбоджійського військового відомства були презентовані можливості експлуатації і виробництва відомих на світовому ринку українських ОБМ “Оплот”, а також БТР-3 і БТР-4 різних модифікацій.
Міжнародна Defense & Security в Бангкоку – одна з провідних оборонних виставок країн Південно-східної Азії (АСЕАН) проходить з 1985 року під патронажем уряду і Міноборони Таїланду. Виставку відвідує військове керівництво країн регіону, в тому числі Малайзії, Сінгапуру, Індонезії, Філіппін, М’янми, Брунею, а також Індії та Китаю. За даними організаторів, у роботі Defense & Security-2017 бере участь близько 200 світових оборонних компаній.
В останні роки одним із найбільших імпортерів української бронетехніки в Південно-Східній Азії виступає Таїланд, якому в рамках укладених в 2006 і 2011 роках контрактів поставлено понад 250 од. БТР-3Е1 і ОБТ “Оплот”.
У 2015 році українська та тайська сторони підписали рамкову угоду про організацію в Таїланді великовузлового складання українських БТР-3Е1 і його модифікацій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас