З Ідея Банк здійснювати мрії просто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Ідея Банк здійснювати мрії просто

Кредит&Депозит
65
Вам потрібні гроші і швидко? Пристойна сума? Ви хочете здійснити давню мрію? Все просто – візьміть паспорт, ідентифікаційний код і вирушайте до найближчого відділення Ідея Банк. Нова кредитна програма Простий кредит – це переплата лише 9,99 гривень за кожну тисячу кредитних коштів на тиждень! А в січні у вас будуть кредитні канікули!
Дуже часто нам не вистачає коштів, щоб щось купити, зробити ремонт, оновити холодильник або меблі, поїхати у відпустку або просто зробити близькій людині вагомий подарунок. Особливо гостро це відчувається восени, коли попереду – новорічні свята. Але сьогодні цю проблему вирішити просто.
Є думка, що кредит – це великі переплати, а його оформлення супроводжує паперова тяганина та тривалий часу час розгляду заявки. Однак Ідея Банк розвіює ці міфи. Банк пропонує прості і доступні рішення для своїх клієнтів.
Нова кредитна програма Простий кредит дозволяє оформити кредит на суму від 1 000 грн. до 200 000 грн. на термін від 12 до 60 місяців. При цьому плата за кредитом становить всього 9,99 грн. за кожну тисячу позикових коштів. При оформленні кредиту не потрібно вказувати, на що будуть витрачені кошти, а виплачувати його можна без відвідування відділення банку. При оформленні кредиту на суму менше 75 000 грн підтвердження доходів не потрібно.
Якщо ви хочете здійснити задумане, покваптеся! Телефонуйте на телефон гарячої лінії Ідея Банк 0 800 50 20 30 або залиште заявку на оформлення кредиту на сайті банку.
Втілювати мрії з Ідея Банк – це просто
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас