АМКУ оштрафував на понад 80 млн грн три підприємства за змову в Миколаївському порту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував на понад 80 млн грн три підприємства за змову в Миколаївському порту

187
Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував ТОВ “Ірида”, “Інфлот-Данубіус Ейдженсі” і ТОВ “Техморгідробуд Миколаїв” на загальну суму понад 80 млн грн за узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів на закупівлю днопоглиблювальних робіт. Про це повідомила прес-служба АМКУ.
У відомстві уточнили, що мова йде про Миколаївський порт.
В АМКУ повідомили, що внаслідок антиконкурентних узгоджених дій учасників вартість договорів із замовником – Адміністрація морських портів України (АМПУ) – була завищена майже в два рази.
Штраф, який був накладений на ТОВ “Ірида”, склав 1,466 млн грн, ТОВ “Інфлот-Данубіус Ейдженсі” – 3,64 млн грн, ТОВ “Техморгідробуд Миколаїв” – 76,43 млн грн.
Нагадаємо, що на початку вересня Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ “Лігос УА” (Маріуполь Донецької області) та ТОВ “Укрзв’язокгідробуд” (Одеса) на загальну суму близько 23 млн грн за узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів на закупівлю днопоглиблювальних робіт в морському порту Южний в рамках оголошеного в серпні 2015 року тендеру.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас