Вигідні умови кредитування з 0% річних на вікна та балкони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вигідні умови кредитування з 0% річних на вікна та балкони

Особисті фінанси
310
В рамках підтримки загальнодержавної програми енергозбереження найбільші в Україні банки, такі як Ощадбанк, ПриватБанк, Укргазбанк, для клієнтів компанії «Лінія вікон» пропонують оптимально вигідні умови кредитування з 0% річних за перші 6 місяців оформлення кредиту.
Це дозволяє не тільки купити в кредит пластикові вікна за розумною ціною, а й заощадити при цьому.
Ощадбанк — програма державної компенсації
Не потрібно заставне майно для того, щоб терміном на 36 місяців отримати кредит на суму від 1000 до 50000 гривень. Досить внести перший внесок у розмірі 10% і одноразово сплатити комісійні послуги банку, що становлять 3%. Відсоткова ставка за вікна в розстрочку — 24,5%. За весь період виплата здійснюється рівними частинами. Погашення кредиту допускається достроково.
Програма державної компенсації в Укргазбанку
Максимум на 36 місяців надається кредит без застави на суму від 1000 грн до 50000 грн. Разова комісія банку за оформлення становить 3%. Необхідно зробити мінімальний перший внесок 10% і надалі рівномірно погашати розстрочку. Завершити виплату за вікна в кредит можна достроково.
Відсоткова ставка за кредитне користування:
  • перший рік — 14,5%;
  • другий рік — 21%;
  • третій рік — 23%.
Forward Bank — безпроцентна розстрочка на 5 місяців
Без довідки про доходи, маючи в наявності мінімальний пакет документів (паспорт, ІПН) просто в салоні компанії «Лінія вікон» можна протягом 1 години купити металопластикові вікна в кредит терміном на 12-24 місяців. Розстрочка надається на суму від 1000 до 25500 гривень. Початковий внесок не менше 10%.
Щомісячна комісія банку:
  • перші 5 місяців — 0%;
  • в подальшому — 3,5%.
Клієнти Forward Bank без додаткових комісій і переплати можуть користуватися пільговим періодом протягом 120 днів.
«Миттєва розстрочка» від ПриватБанку
У салоні «Лінії вікон», розташованому на лівому березі за адресою: Київ, вул. Попудренка, 52, власники банківських карток ПриватБанку типу «Універсальна», «Універсальна Gold», в тому числі VIP-клієнти банку (Platinum, World Signia / Elite, Infinite) можуть купити пластикові вікна в кредит. Додаткових документів, застави, оцінки кредитного експерта не потрібно.
Розстрочка на товари і послуги з лімітом до 100 тисяч грн надається на 24 місяці. Договір оформляється за 30 секунд, ним є чек, у який внесені всі необхідні реквізити. Щомісяця банком за вікна пластикові в кредит нараховується комісія в розмірі 2,9% від вартості товару.
Основні переваги «Миттєвою розстрочки» ПриватБанку:
  • спрощене і швидке оформлення;
  • економія фінансових коштів і ресурсу часу.
Оплата частинами в ПриватБанку
З оплатою частинами купити пластикові вікна в кредит можуть клієнти компанії «Лінія вікон», що знаходиться в лівобережній частині Києва на вулиці Попудренка, 52. Для цього потрібно мати при собі одну з карток ПриватБанку: «Універсальна», «Універсальна Gold », а також елітні карти для клієнтів VIP-класу (Infinite, Platinum, World Signia / Elite). Без паспорта, індивідуального податкового коду, довідки про доходи, кредитного експерта складається договір, ліміт якого не перевищує 100000 грн.
На отримання чека із зазначенням необхідних реквізитів знадобиться приблизно 30 секунд. Кількість платежів за вікна пластикові в розстрочку — не більше 4. Розрахунок кредитного відсотка безпосередньо залежить від їх числа. На весь період розстрочки комісія складає +7% від загальної суми замовлення.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас