На хромбук з'явиться можливість відправляти SMS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На хромбук з'явиться можливість відправляти SMS

Технології&Авто
233
Раніше спливали чутки про те, що на нових пристроях Chromebook буде можливість відправки SMS-повідомлень. Представники Ars Technica виявили тому явні підтвердження в новеньких моделях компанії Google з прев’ю-версією Android 8.1.
На ноутбуках моделі Chromebook в налаштуваннях встановленого браузера є опція під назвою SMS Connect.
Дана можливість дозволяє користувачам відправляти і отримувати SMS-повідомлення, адресовані їхніми телефонними номерами, не відриваючись від екрану комп’ютера.
В якості зручного доповнення до даної функції передбачається система сповіщень про нові вхідні SMS, а сама можливість була виявлена ​​в .apk-файлі з назвою SMSConnectPrebuilt, який запускається через провідник і переводить користувачів до екрана встановлення програми.
Команда тестерів спробувала встановити додаток і запустити його, проте бажаного результату не отримала. Незважаючи на наявність можливості в браузері, це все ще кнопка-заглушка під майбутній механізм. Немає точної інформації, які саме моделі Chromebook з майбутньою операційною системою Android 8.1 будуть підтримувати можливість взаємозв’язку з мобільними пристроями, однак є версія, що в перший час після випуску ноутбуків це буде ексклюзивом для моделей Pixel, позаяк в вихідному коді програми вона значиться як PixelExperience
У новій операційній системі очікуються зміни в дизайні, прозоре меню швидких налаштувань і значно зручніший інтерфейс для роботи із зовнішнім Bluetooth-батареєю.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас