Ощадбанк – банк-партнер благодійної програми «Долонька щастя» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк – банк-партнер благодійної програми «Долонька щастя»

Особисті фінанси
77
1 листопада в Україні стартувала щорічна благодійна програма від МакДональдз «Долонька щастя», яка проходить в Україні вже 16-й рік поспіль та має на меті допомогти рідним бути поруч у найскладніші моменти життя.
З 2016 року кошти, зібрані в рамках програми, спрямовуються на підтримку діяльності благодійної Фундації «Дім Рональда МакДональда» в Україні. Фундація створює в українських дитячих лікарнях Сімейні кімнати Рональда МакДональда, де батьки та родичі госпіталізованої дитини можуть перепочити, відновити сили, розігріти їжу тощо. Перебування в Сімейних кімнатах є безкоштовним.
Минулого року за підсумками благодійної програми «Долонька щастя» було зібрано 4,3 млн. грн. Ці кошти було передано Фундації для облаштування Сімейних кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях. Першу Сімейну кімнату буде відкрито у львівському Охматдиті 2 листопада 2017 року.
За 15 років існування програми було зібрано понад 32 млн. грн. та зокрема придбано обладнання для більш ніж 50 дитячих лікарень у 28 містах України.
Четвертий рік поспіль Ощадбанк є технічним партнером програми «Долонька щастя», підтримуючи онлайн-платформу для приймання благодійних внесків на сайті. Крім цього, банк забезпечує торговельну мережу МакДональдз в Україні POS-терміналами для оплати замовлень безконтактними картками Mastercard та Visa payWave.
Програма «Долонька щастя» триватиме в закладах МакДональдз протягом місяця – з 1 по 30 листопада. Долучитись до збору коштів може кожен. Для цього потрібно (на вибір):
1. Придбати в закладах МакДональдз паперові долоньки, або інші сувеніри програми.
2. Придбати будь-яку продукцію в МакДональдз за допомогою картки MasterCard. 2 гривні з кожного замовлення, зробленого в закладах МакДональдз та оплаченого карткою MasterCard, буде перераховано на благодійність.
3. Зробити внесок онлайн на сайті фундації «Дім Рональда МакДональда».
Долучайтесь до благодійної програми «Долонька щастя», купуйте сувеніри та робіть онлайн-внески разом з Ощадбанком!
Ощадбанк – банк-партнер благодійної програми «Долонька щастя»
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас