"Укрзалізниця" запустить новий потяг з вагонами-трансформерами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" запустить новий потяг з вагонами-трансформерами (фото)

Казна та Політика
3939
ПАТ “Укрзалізниця” в листопаді 2017 роки планує запустити потяг, повністю сформований з нових вагонів-трансформерів українського виробника.
Як повідомила прес-служба ПАТ, він курсуватиме з Києва як “Нічний експрес”, а із Запоріжжя – як “Інтерсіті+”, передає Інтерфакс-Україна.
Для формування цього поїзда Укрзалізниця вже отримала від виробника – ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” – вісім вагонів-трансформерів, в найближчі дні очікується поставка ще двох. Завдяки такому типу рухомого складу поїзд перевозить пасажирів як з місцями для сидіння, так і спальними місцями.
“Призначення нового поїзда дозволить вирішити проблему з вивезенням пасажирів, яку сьогодні мають Запоріжжя і Дніпро – осередки досить великих агломерацій. Українці подорожують все більше як у справах, так і з метою відпочинку – цілком можливо, що потреба в коригуванні звичних маршрутів пасажирських поїздів зростатиме. Тому “Укрзалізниця” продовжує аналізувати попит і надалі пропонувати нові варіанти подорожей”, – зазначив в.о. голови правління ПАТ Євген Кравцов.
"Укрзалізниця" запустить новий потяг з вагонами-трансформерами (фото)
Раніше повідомлялося про перший поїзд № 149 Київ – Івано-Франківськ, сформований з нових пасажирських вагонів-трансформерів вітчизняного виробництва. Він відправився в перший рейс 17 січня 2017. Другий поїзд такого типу почав проходження по тому ж маршруту 24 лютого 2017.
“Укрзалізниця” нагадує, що з 10 грудня 2017 вводиться новий графік руху поїздів, яким передбачені нові напрямки і нові маршрути. Крім поїзда Львів – Одеса, який вже вирушив у перший рейс 29 жовтня 2017, нові поїзди курсуватимуть також за напрямками Ужгород – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Костянтинівка, Харків – Одеса, Одеса – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Чернігів, Київ – Запоріжжя і Харків – Рахів. Готується нове сполучення в Маріуполь.
"Укрзалізниця" запустить новий потяг з вагонами-трансформерами (фото)
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас