У Києві на півтора роки закриють важливий шляхопровід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві на півтора роки закриють важливий шляхопровід

Казна та Політика
1809
Реконструкцію Шулявського шляхопроводу на перетині проспекту Перемоги та вул. Гетьмана планують почати в кінці цього року, повідомляють в столичній мерії, з посиланням на слова Віталія Кличка в прямому ефірі телеканалу NewsOne.
“Є вже всі узгодження, до кінця року роботи почнуться. І навесні наступного року вийдуть на повну потужність. Для повного запуску нової розв’язки потрібно півтора роки”, – повідомив київський градоначальник.
Також В. Кличко зазначив, що доведеться знести частину території заводу «Більшовик», для того, щоб обладнати з’їзд направо з проспекту Перемоги. Крім того, мер зазначив, що головними критеріями майбутнього будівельного проекту були його вартість, терміни реалізації та оптимальна організація проекту.
«Трирівнева розв’язка, проект якої пропонували, добре виглядає, але на неї потрібно більше 3 мільярдів гривень і близько трьох років на будівництво. З огляду на те, що частина її проходила б глибоко під землею, потрібно було б провести, зокрема, великі роботи по встановленню станцій відкачування води», – підсумував В. Кличко.
Проект з реконструкції Шулявського шляхопроводу був розроблений інститутом «Київмостдорпроект», який виграв тендер на проведення робіт на проспекті Перемоги в Києві.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас