Україна планує разом із Канадою освоювати космос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна планує разом із Канадою освоювати космос

Казна та Політика
278
Тісна співпраця авіакосмічних секторів Канади й України дозволить досягти значних результатів.
Таку думку під час виступу на канадсько–українському авіакосмічному форумі у Монреалі висловив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Мій меседж є абсолютно чітким: ми – космічна держава, яка володіє технологіями й усім необхідним для реалізації успішних проектів у цій сфері, і ми хочемо виступати надійними партнерами. Я глибоко переконаний, що у нашій кооперації ми досягнемо спільного успіху», – сказав Гройсман.
Він наголосив, що готовий усіляко сприяти розвитку кооперації між Канадою та Україною у освоєнні космосу. «Запевняю вас, що уряд готовий ухвалити усі необхідні рішення й створити необхідні умови для нашої якісної, стабільної та стратегічної співпраці. Ми готові зробити максимум для цього», – зазначив прем’єр.
Гройсман додав, що прагне розпочати нову сторінку у міждержавних відносинах. «Ми маємо прекрасний досвід, інтелект, науку, яка може бути дуже корисною на цьому етапі нашої співпраці. Ми маємо достатньо потужну освіту та гарні традиції, тож наша компетенція і досвід у поєднані з можливостями канадських партнерів можуть дати дуже гарний результат», – звернувся очільник українського уряду до присутніх на форумі представників української та канадської аерокосмічної галузі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас